Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Димитър Бербатов и половинката му Елена имали кошмарно завръщане от Дубай, където бяха на четиридневна почивка. Двамата се прибраха в България след прикачване от Истанбул, където в продължение на четири часа Елена бе приета спешно в турска болница. Местен папарак успя да заснеме как любимата на Бербо я изкарват в медицинска количка от аерогара “Кемал Ататюрк”, след което я набутват в линейка. Благоевградчанинът отказа да коментира каквото и да е било по темата, спускайки за пореден път желязната завеса на личния си живот. Вестник “ШОУ” обаче успя да надникне зад нея, за да разбули на своите читатели тайната на Елена. Какво всъщност се е случило с нея, четете в следващите редове...
 
Бербатов и Елена са тръгнали миналия вторник за Дубай. Двамата предварително си резервиран апартамент в петзвезден хотел, разположен на най-тузарското място на земята. Хотелът се кипри на изкуствен остров под формата на палма, построен в Персийския залив. Цените на една нощувка в приказния рай варират от 685 до 2015 евро. Бербатов избрал възможно най-големия лукс. Апартаментът, който той ангажира, е разположен на най-баровското място, откъдето гледката е фантастична.
 
Митко се изръсил
точно 7000 евро
за четири дни,
 
което прави по 1750 евро на нощ. Всичко било повече от прекрасно в началото. Двамата с Елена били сами, отделени от света, от прожекторите, от постоянните новини за трансфери. Отдали се на ласки, на любов и на много големи положителни емоции. Използвали всички екстри в хотела и на плажа. Не искали да бъдат притеснявани от никого и изключили мобилните си телефони. Преди да тръгнат, поверили двегодишната си щерка Деа на баба й – майката на Елена. Единствено звънели на нея, за да питат как е малката. За да не го разпознаят, Бербо ходел из Дубай със слънчеви очила и нахлузена до очите шапка.
В петък обаче над Дубай се разразила пясъчна буря. Температурите рязко спаднали – от 39 до 20 градуса по Целзий, което рядко се случвало в Обединените арабски емирства. В резултат на високата амплитуда Елена се почувствала зле в последния си ден от престоя в тузарския град. 
 
Наложило
се да легне
в спалнята
 
и въпреки настояването на Бербатов отказала да повикат лекар. На другата сутрин – събота, когато трябвало да се прибират за България, Елена вече била добре.
Но белята обаче тепърва предстояла... Следобед двамата с Бербатов се отправили към аерогарата в Дубай, откъдето се качили на самолет за Истанбул. Според предварителната програма те трябвало да останат два часа в най-големия турски град, след което да излетят за София с друг самолет. По средата на полета за Истанбул на Елена отново й прилошало. Както си стояла на Митко, изведнъж й се завило свят. Цялата пребледняла, по лицето и бликнала студена пот. Докато Бербо опитвал да я успокои, прегръщайки я, тя припаднала в ръцете му.
Настъпила паника, тъй като всички стоящи наблизо пътници видели с очите си как красивата българка изпаднала в несвяст. Стюардесите скочили на секундата да помагат и извикали на помощ дежурния лекар в самолета.
“В арабските авиолинии има и доктори, чиято задача е да се грижат за изпаднали в беда пътници.
 
Добре че е бил
въпросният лекар,
 
който е овладял проблема. След неговата намеса Елена е дошла в съзнание. Докторът обаче бил категоричен – след кацането веднага в Истанбул 34-годишната жена трябва да секундата да бъде отведена в клиника, за да й направят подробни изследвания”, разказаха достоверни източници на “ШОУ” от обкръжението на Димитър Бербатов.
Заради случилото се самолетът кацнал с петнайсетина минути по-рано от предвиденото на истанбулското летище “Кемал Ататюрк”, а от екипажа предупредили служителите на аерогарата, че на борда има припаднала жена. Турците реагирали мигновено, изпращайки линейка на пистата, след което Елена била откарана в медицинската клиника “Порт Клиник Медикал Сентър”. На българката били направени спешни изследвания, които продължили цели четири часа. След това Бербатов и Елена останали да пренощуват в Истанбул и едва на другия ден се завърнали в София.
Сигурни източници на тигъра на печата съобщиха, че любимата на Бербо страда от ниско кръвно налягане.
 
Първите симптоми
се появили още
преди три месеца
 
в Англия. Докато разхождала малката Деа в парка в Манчестър, на нея отново й прилошало. Но този път не се стигнало до припадък. Елена била заведена на лекар, който и предписал лекарства. Тя обаче ги взимала един месец и след като се оправила напълно, спряла да посяга към илачите. Което било грешка, тъй като докторите я предупреждавали да не прекъсва в никакъв случай лечението си цели 60 дни. Така се стигнало до далеч по-сериозния проблем в самолета на път от Дубай до Истанбул, когато
 
кръвното на Елена
паднало на ниво 55/30!
 
Рязката смяна на климата, рязката промяна на температурите в резултат на пясъчната буря и след това полетът със самолета оказали негативно влияние върху здравето на 34-годишната софиянка.
Случилото се роди слуховете, че Елена е бременна за втори път. На този етап Бербатов категорично отказва да потвърди, че в мълвата има истина.
“Нищо не казва. Естествено, че го питахме да не би да очакват второ дете. Той обаче мълчи и минава на друга тема. Не е изключено Елена да е бременна. Веднъж тя се изпусна, че когато е била бременна с Деа, пак е имала такъв проблем – виене на свят, гадене. Но не е споменавала да е припадала”, разкриват приятелки на Елена.
Те добавят, че на нея доста й се е насъбрало напоследък. “Много се изнерви покрай футболните неволи на Бербатов. Знаете, че той напуска “Манчестър Юнайтед” и още не е ясно къде ще играе през следващия сезон. Сега Митко ще трябва да се съобрази със здравето на Елена и едва ли ще избере да играе в страна, където е много горещо. Отделно нервите й се изпилиха заради
 
скандалите
между баща й
Валентин Щилянов
и Митко Бербатов
 
Вальо се ангажира със строежа на новата къща на Бербатови в “Бояна”. Ама проектът се забави и жилището още не е изцяло готово. Бербо се изпокара с Щилянов. Даже заплаши, че ако не е баща на жена му, ще го съди до дупка. Нае друга фирма да довърши строежа. Това нямаше как да се окаже влияние върху психиката на Елена. Тя най-малко искаше отношенията между двамата й най-близки мъже да охладнеят до такава степен”, добавят информатори на вестника на народа.
След като се завърнали в София в неделя, Елена отново била заведена на лекар. Този път във Военномедицинска академия. Докторите били повече от категорични. На жената й е нужна пълна почивка. И никакви нерви.
“Обикновено при такива проблеми човек вдига кръвното. При Елена обаче е точно обратното. Не само климатът, но и психиката оказва влияние върху нея и кръвното й се сгромолясва рязко надолу. Лекарите се притеснявали най-вече да не се стигне до събиране на горната и долната граница на налягането. Това е повече от опасно. Сега Елена пие някакви специални лекарства – швейцарски, които са доста скъпи, но са я закрепили”, разкриват още близки на Бербатови.
Според предварително начертания план на 4 юни Митко и Елена трябва
 
да заминат
на море в
Слънчев бряг
 
Дали обаче Бербо ще тръгне сам или с половинката си, можем само да гадаем. Самият той се надява най-късно до средата на месец юни да има нов отбор. Както “ШОУ” първи писа, желанието на Елена е Митко да се премести или в Милано, или в Париж. На този етап обаче три германски клуба са извадили по-примамливи оферти от “Милан” и “Пари Сен Жермен”. Става въпрос за шампиона на Германия “Боруси” (Дортмунд), както и за “Шалке 04” и “Борусия” (Мьонхенгладбах).
“Честно да ви кажа, не ми е до момента до никакви преговори. Искам Елена да се оправи и да е здрава. Лекарите ни успокояват, че ниското кръвно налягане не е опасно, но аз си изкарах акъла в самолета. А и това доближаване на двете граници доста ни притеснява. Не искам тя да се ядосва за нищо. И косъм няма да позволя да падне от главата й”, кълнял се Димитър Бербатов.
МИНЧО ГРАМАТИКОВ