Привържениците на английския Лийдс възпяха българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов. Песента на тифозите на тима от Чемпиъншип, обаче не е позитивна.

Феновете на отбора обожават своя аржентински нападател Лучано Бекио и го сравниха с Бербатов. В песента си те напяват за тарана си и изтъкват това, че той е много по-евтин от българина и вкарва много повече голове от него.

“Лучано, Лучано, Лучано Бекио...струва по-малко от Бербатов и вкарва повече от него”, огласят феновете “Елън Роуд”.

В интерес на истината привържениците на Лийдс не насочват песента към българския нападател, а към Манчестър Юнайтед. Двата клуба се славят като отколешни врагове и феновете използват текста, за да припомнят на сър Алекс Фъргюсън колко похарчи за да привлече Бербатов в клуба.

Лучано Бекио се представя страхотно откакто дойде в Лийдс през 2008 година, по същото време когато и Бербатов премина в Манчестър Юнайтед. За четири сезона с екипа на “червените дяволи” българинът вкара 56 гола. За същия период аржентинският нападател на Лийдс заби 65 попадения. Той се представя страхотно и през този сезон, като актива му до момента е 20 гола.