Едно от феноменалните изпълнения на Димитър Бербатов с екипа на Манчестър Юнайтед попадна в най-новата версия на играта ФИФА за Плейстейшън 3 на фирмата "EA - Електроник Артс".

Компанията обогати версията на играта за 2011 година с пет нови отигравания. Финтът, който Митко направи срещу Уест Хям е представен като първи от новата поредица трикове, които са впечатлили света и са търсени от най-запалените геймъри.

В срещата с "чуковете" на 29.10.2008 година Бербо стигна до аутлинията, спря една почти невъзможна топка и с рязко завъртане преодоля Джеймс Колинс, за да асистира на Кристиано Роналдо за крайното 2:0.

Феноменалното отиграване бе оценено от коментаторите като "частица гениалност от българина".

Многото суперлативи са накарали дизайнерите на играта ФИФА да вкарат уникалното изпълнение на Берба в новата си разработка и да го представят на най-върлите почитатели на компютърния вариант на играта. Финтът е наречен "STOP AND TURN", което означава, "Спиране и завъртане". Трикът е оценен с 4 от максимум 5 звезди, което означава, че може да се изпълнява само от много талантливи футболисти като Кака, Роналдо, Меси...

На вашия Плейстейшън 3 можете да го направите като задържите левия бутон за трикове, след това бутате десния аналог напред и после наляво или надясно в зависимост от желаната посока.

Финтът е подробно разяснен в клип, който видеото с хита на Бербо е последвано от компютърна разработка за детайлно забавено обяснение от Шави и Кака.

Това е първият случай в историята, когато изпълнение на български футболист влиза в суперфинтовете на световноизвестната игра ФИФА за Плейстъйшън 3. /БЛИЦ