Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Най-големият спортен ежедневник в Италия - "Гадзета дело Спорт" информира, че Димитър Бербатов е новият нападател на Ювентус. По-рано стана ясно, че торинският гранд и Манчестър Юнайтед стигнаха до споразумение за трансферната сума и начина на плащане, а след това Бербатов се съгласи на личните си условия.

“Топ футболист пристига от Англия, националност – българин, на 31 години, бивш играч на Манчестър Юнайтед. Димитър Бербатов е новият централен нападател на Ювентус. Ръкостискането за 2-годишен договор беше постигнато тази вечер след луд ден на пазара, който Флоренция и Торино няма да забравят”, съобщава “Гадзета дело Спорт”. Бербатов беше обещал на Фиорентина снощи и тази сутрин замина за Италия с полет, платен от “виолетовите”. След обяд пълен обрат: Бербатов с агента си престоя в Мюнхен, където научиха за офертата на Ювентус от страна на генералния директор Бепе Марота”, допълва изданието.

Екипът на “Гадзета дело Спорт” дори вече публикува анкета, свързана с българина. Въпросът е: “Ювентус взима Бербатов от Манчестър Юнайтед. Може ли с българинът Ювентус да направи скок в Европа"./БЛИЦ