Българският нападател Димитър Бербатов беше определен за играч на мача срещу КПР, след като вкара два гола при победата с 3:2. Той обаче обеща да даде наградата на вратаря на “котиджърс” Марк Шварцър, който отрази дузпа на Лоик Реми и направи няколко важни спасявания.
 
“Според мен, играч на мача трябва да е Марк Шварцер. Но понеже са определили мен, аз ще му дам наградата в съблекалнята. , Това не е първият път, в който спасява дузпа. Марк е страхотен вратар и без него едва ли щяхме да спечелим мача”, заяви Бербатов.
 
“Още в първите няколко минути може да се види кои футболисти са изнервени. Тогава опитваш да ги натискаш, пресираш, както се случи със Самба при втория ни гол. Трябва да използваш умно подобни ситуации, защото когато го правиш, бележиш голове”, коментира българинът на въпрос за грешката на защитника на КПР.
 
“За малко да изпуснем мача. Имахме удобна преднина през първото полувреме, а след почивката направихме детински грешки в защита. КПР вкараха втори гол и си повярваха, но удържахме преднина. Можехме да вкараме и още, но трите точки са важни за нас”, обяви нападателят на Фулъм.
 
“Във Фулъм се наслаждавам на футбола. Това си личи на терена и от начина, по който играя. Надявам се това да продължи по този начин. Според мен не сме били застрашени от изпадане. Не смятам, че изобщо някой в клуба трябва да се притеснява за това”, допълни българинът.