Силната връзка и доверие между мениджъра на Фулъм Мартин Йол и Димитър Бербатов е към своя край, пишат медиите в Англия и Испания. Вчера българският нападател отново разочарова и не успя да помогне на тимa си, който загуби с 1:2 от Суонзи у дома. Поражението оставя "котиджърс" в зоната на изпадащите, а Бербатов има едва 2 гола този сезон – 1 за Купата и 1 във Висшата лига.

Според изданията Йол е изчерпал търпението си към българина, към когото винаги е показвал уважение и подкрепа. Той вече се е спрял на негов заместник в лицето на гръцкия нападател Костас Митроглу. Самият Бербатов също усещал, че губи доверието на наставника и е готов за трансфер.

В същото време италианските медии тръбят, че представители на българина са се свързали с Фиорентина и се интересували от вероятността да бъде осъществено негово преминаване на "Артемио Франки". Изданията не посочват източниците си, но твърдят, че шанс за такава сделка просто няма. И причините за това са няколко.

Първо, в момента "виолетовите" разполагат с играчи като Джузепе Роси и Марио Гомес, които се късат да бележат.

Второ, във Флоренция още не са забравили начина, по който Бербатов се отказа от трансфера си там, въпреки че пътуваше към Италия, за да подпише.