Мартин Петров гостува на Димитър Бербатов в Солун за мача на ПАОК срещу ФК Краснодар (0:0) от Лига Европа. Бързоногото крило, което започва постепенно да навлиза в мениджърските среди, изгледа двубоя на стадион "Тумба". Мартин е имал лични ангажименти в България и е решил да посети срещата в Солун.

"Знаете, че започнах да уча, бавно навлизам и в мениджърството. Трудно е, тъй като дълги години бях активен футболист, а сега трябва да променя нещата", заяви Мартин пред БНТ. "Какво да кажа за Бербатов?! Знаете каква световна класа е. Не сме говорили кой знае колко за преминаването му в ПАОК, защото донякъде това е личен избор. Познавам го и знам какъв професионалист е по време на тренировки и мачове и с това може да помогне на младите момчета в ПАОК", допълни врачанинът.

"Никога не съм преставал да следя какво се случва с ЦСКА. Надявам се Гриша Ганчев да помогне на този славен клуб и да излезе от това положение. Това положение не приляга на ЦСКА. Такъв клуб, с такива традиции и фенове трябва да бъде на върха, пожелавам му го от все сърце", сподели Мартин пред БиТиВи.

"Националният отбор първо трябва да играе като едно. В последните мачове не видях хъс и желание за игра, това ме притеснява. Нямаше себераздаване и от това ни боли. Първо това трябва да се оправи, трябва себераздаване и така ще върнат публиката. Трябва да започнат да играят като отбор и ние да бъдем малко по-позитивни. Много е лесно да ги мачкаме, но от това няма полза. Нека се опитаме да им помогнем. Явно в момента не се получава и нещо куца", завърши бившият национал./БЛИЦ