Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Руският гранд Зенит (Санкт Петербург) иска българския нападател на Фулъм Димитър Бербатов. С тази новина гръмна местното издание "Известия". Италианският наставник Лучано Спалети настоява да бъде привлечен класен нападател, за да се увеличи конкуренцията в атаката нa тима. Зенит хвърли две трансферни бомби миналото лято, привличайки Хълк и Витцел, но явно ще бъде активен на трансферния пазар и това лято. Както е известно, миналата година клубът от Санкт Петербург също се облизваше за Бербо, но сделката тогава не се осъществи.

По информация на "Известия" основна цел е нападателят на немския Вердер Марко Арнаутович, но при завишена оферта за австриеца, шампионите на Русия са готови да извадят милиони на Фулъм за Димитър Бербатов. Както е известно, българинът има договор с клуба от "Крейвън Котидж" до следващото лято, но не е изключено да се стигне до раздяла след края на настоящия сезон.

Агентът на българина Емил Данчев отбеляза, че има стабилен интерес към Бербатов от руски клубове, но трансферът няма да се осъществи лесно.

Само преди няколко дни пък се разбра, че голмaйсторът може да напусне Фулъм заедно с мениджъра Мартин Йол, тъй като няма да бъдат осигурени средства за качествени попълнения.