Новият мениджър на Фулъм Рене Мюленстийн похвали представянето на Димитър Бербатов срещу Тотнъм (1:2). Българинът асистира за попадението на Дежага и игра на добро ниво въпреки поражението. Мюленстийн и Бербатов се познават добре от престоя им на "Олд Трафорд", където треньорът бе помощник на Сър Алекс Фъргюсън. В сряда мениджърът Емил Данчев бе цитиран от медиите на Острова с думите, че Бербатов не е щастлив във Фулъм.

На въпрос, дали е притеснен, че Димитър Бербатов може да напусне клуба, холандецът сподели: „Не, не съм.“ „Не съм видял или чул какво е казал, но ако някой познава Димитър, това съм аз. Вижте представянето му от тази вечер и ми кажете дали иска да напусне клуба. Ако продължава да играе на това ниво, той ще е един от тримата най-добри играчи в лигата“, коментира Рене Мюленстийн пред SkySports.

След мача мениджърът на Фулъм сподели още: „Ние сме много разочаровани, разбира се. Играхме толкова добре, работихме толкова усилено и затова се приема трудно това, че не спечелихме точки. Не мога да моля играчите си за повече, те бяха великолепни.“/БЛИЦ