Три от грандовете в английската Висша може да се включат в битката за привличането на българския нападател Димитър Бербатов, който по всяка вероятност ще напусне Фулъм през зимния трансферен прозорец, тръбят медиите на Острова.

Според последните спекулации Арсенал, Ливърпул и Челси ще се опитат да си осигурят услугите на 32-годишния нападател, който има само едно попадение от началото на сезона.

Агентът на футболиста Емил Данчев днес призна, че Бербатова не се чувства щастлив на „Крейвън Котидж“, но би искал да продължи кариерата си във Висшата лига.

От изброените клубове Челси се споменава като фаворит за подписа на Бербатов. Мениджърът Жозе Моуриньо ще търси още нападатели през зимния трансферен прозорец и Бербатов може да идеалното решение за момента. Българинът може да се окаже смъртоносен, ако получава пасове от футболисти като Еден Азар, Оскар, Хуан Мата и прочие.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм има неоспорима класа и при непостоянния Фернандо Торес, чакащия се да експлоадира Демба Ба и неиграещия често Самуел Ето’о може да заинтригува Специалния.