Димитър Бербатов изгледа на живо загубата националите от Косово (2:3) на стадион „Васил Левски” в мач от група „А“ на квалификациите за Евро 2020, а след срещата коментира защо се е стигнало до това поражение.

„Паднахме, защото Косово не позволи на България да спечели. Имаха повече положения, бореха се за победата. Все неща, които мисля, че и треньорите са видели. И аз го видях отгоре, не е приятно, но е факт. Имаха надмощие спрямо нас, което е най-притеснителното. Всъщност два от техните голове бяха типично футболни, а единият от наша грешка. Имаха и доста създадени положения с интелект, което показва, че играят мисловен футбол. Самите те съзнават, че не се представиха добре. Не мисля, че трябва да приемем, че това са реалните ни възможности. Паднахме – сега ставаш и поправяш това, което не си свършил днес, колкото и клиширано да звучи. Сега не е приятно, тъй като треньорът ще срещне неудобните въпроси. Надявам се да видим по-добър футбол от нас", сподели Бербатов.

„Да, с две точки сме след четири мача, но и Турция би Франция, така че колкото и да звучи нереално нищо не се знае срещу Англия. На фона на играта, която показахме днес трябва да подобрим много неща. На моменти не ни се получава играта, а защо – трябва да питате треньорите", добави още нападателят.

Нашата квалификационна група за Евро 2020