ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Димитър Бербатов за пореден път демонстрира, че е от щата "НеВАДА" по отношение парите. Преди дни бившият футболист отишъл на ВИП-а на летище София и се възмутил от високите според него цени на паркинга.

Самопредлагащият се за президент на футболната централа се разгневил на висок глас пред слисаните служителки, че таксите за настаняване на скъпите лимузини са скочили заради реконструкцията на терминала.

Свидетели на разгорещените приказки на Бербатов се учудили защо той не оставя бентлито си на обществения паркинг, когато му е толкова скъпо пред салона за високопоставени персони. Защо, като обича да парадира със скромността си, Бербо не минава през пътническата лента за багаж, но, разбира се, там ще трябва да извади луксозните си вещи от саковете и торбите и да ги сложи в пластмасовите легени и тогава те ще бъдат забелязани от любопитните очи на "простолюдието".

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Бербатов обича лукса и всячески гледа да го демонстрира, но не и когато му се налага да плаща. Тогава все едно от джобовете му излизат пепелянки, които го хапят по пръстите, с които бъркат за банкноти. Неслучайно президентът на Славия Венцислав Стефанов често се бъзика с Бербо заради скъперническия му нрав, за който се носят легенди из столичните заведения.

Да видиш Бербатов да оставя и два лева бакшиш е хиляди пъти по-малко вероятно отколкото да спечелиш джакпот.

Явно ценностната система на Митко лежи върху способността му да спестява финикийски знаци. В това отношение той е ненадминат и парите му ще стигнат за няколко живота. Иначе Бербатов обича да парадира с подкрепата си към подрастващите малчугани, но до момента няма данни да е изградил поне едно футболно игрище със собствени средства. И защо да го прави, когато може да пилее пари за собствените си прищевки.

Вероятно Бербатов е уплашен изключително много и от случая с Мартин Петров, който се оплака публично, че е бил ужилен с 4 милиона лева от голяма банка.
Така или иначе склонността на Бербатов към прекалената спестовност е въпрос на личен избор. Но все пак е добре да знае, че със спечелените си по честен път пари може да е от по-голяма полза на нуждаещите се. Така Димитър ще покаже повече благородство, отколкото да сипе отрова по колегите си, които го изстреляха в орбитата на славата и парите, а както знаем - те не са за всеки.
Димитър АПОСТОЛОВ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!