Спортният директор на ПАОК Франк Арнесен стана поредният ръководен фактор в клуба, който изрази задоволство от привличането на Димитър Бербатов. Началникът в гръцкия гранд обясни как се е стигнало до трансфера на благоевградчанина.

"На 1 септември вечерта при мен дойде босът Иван Савидис и ме попита дали искам да вземем Бербатов? Кой не би искал да има Бербатов в отбора си!? Веднага решихме, че трябва да подпишем с него, но мислехме, че няма да успеем. Предполагахме, че ще трябва да се пътува до Англия, а впоследствие разбрахме, че преговаря с два местни отбора. Благодарение на господин Савидис обаче ние се сдобихме със звезда от световна класа", коментира Арнесен.

"Бербатов е великолепен и присъствието му ще е от огромна полза не само за ПАОК, но и за гръцкия футбол. Гледал съм го още в Леверкузен, след това и в Англия, той е страхотен. Горд съм, че успяхме да го убедим да дойде при нас", добави шефът в гръцкия клуб.

В ПАОК и в южната ни съседка не спират да хвалят Митко. Българският голмайстор се радва на страхотно отношение от медии, фенове и съотборници.