Гръцкият гранд ПАОК (Солун) е отправил оферта към Фулъм за българския нападател Димитър Бербатов, съобщават медиите в южната ни съседка. Президентът на клуба Иван Савидис е предложил на лондончани 2 милиона евро, но изданията са скептични относно такъв трансфер.

"Офертата на ПАОК до Фулъм вече е факт и шокира, но пък се знае, че Бербатов иска от известно време да напусне. Мисията за ПАОК изглежда много трудна да привлече звезда от ранга на българския нападател, който да дойде в гръцката лига и то за отбор, който дори не играе в Шампионската лига", пише вестник "Ворея". 

Доста скептично се изказва и електронното издание "Sport24.gr", което озаглавява материала си "ПАОК мечтае за Бербатов", като подтекстът е повече от ясен.

Самият руски милионер Савидис е заявил, че лично ще се заеме с тази цел, а до момента е показал, че когато той иска един футболист, обикновено го получава.

Близки до Бербатов пък твърдят, че е пълен абсурд Митко да поеме към Гърция и то специално към ПАОК. Според мнозината въпросната оферта е направо смехотворна и нападателят ще я подмине като експрес малка гара.