Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън обяви, че българинът с прическа като на Дракула е опровергал критиците си, след като е вкарал прекрасен гол срещу Челси в мача са Къмюнити Шийлд.
 
29-годишният нападател-вампир на “червените дяволи” досега носеше бремето на броените за него 30,75 милиона паунда с трудностите, с които се носи разпятие по пътя към Голгота. Българинът е възкръснал от мъртвите, твърди “Сън”.
 
Попадението в добавеното време бе класно изпълнение и подкрепи думите на Фъргюсън, че Бербатов е на път да възкръсне след един тежък сезон.
 
“Той се нуждаеше от този гол, за да отговори на критиките от миналата година. Бербатов има фантастични качества и ще ги демонстрира в много от мачовете”, заяви Сър Алекс.
 
“Той е важен играч за нашия отбор. Имаме ужен навик да обявяваме за провал играчите на Юнайтед, които не вкарват по три гола на мач и не правят по 50 паса”, настоя Фърги.
 
“Бербатов е голям талант. Не можете да оспорите качествата му, той е сред гениите на нашето реме. Може би предстои да видим неговия сезон”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед./БЛИЦ