Димитър Бербатов може да си отдъхне, тъй като планираният му стаж в Тотнъм ще се състои. Бербо се беше притеснил, че след уволнението на Маурицио Почетино пътуването му до Лондон заедно с Томаш, Мирчев и Кючуков в средата на декември може да се провали. Именно аржентинецът уреди стажа на българите при „шпорите”.

Бербатов обаче е успял да се свърже с новия мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо, който бил категоричен, че всичко ще бъде наред.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Няма да има никакъв проблем. Чакам те, идвай! Тренировките ми ще бъдат отворени за теб и твоя екип”, заявил Специалния.

Под негово ръководство Тотнъм изигра два мача и спечели две победи. „Шпорите” първо удариха като гости Уест Хям с 3:2, а във вторник записаха приказен обрат от 0:2 до 4:2 срещу Олимпиакос в Шампионската лига на своя стадион.

Съдия на мача беше българинът Георги Кабаков с помощници  Мартин Маргаритов и Диян Вълков . Четвърти рефер пък беше Никола Попов, който на няколко пъти трябваше да  тушира емоциите на Моуриньо.

Припомняме, че от 2006 до 2008 година Бербатов игра за Тотнъм. През февруари 2008 година "шпорите" спечелиха последния си засега трофей - 2:1 на финала за Купата на Лигата срещу Челси, а един от головете отбеляза Димитър.