Димитър Бербатов прави опити да се свърже с новия мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо, научи БЛИЦ. Митко и приятелите му Томаш, Мирчев и Кючуков имат планиран стаж при „шпорите” през декември.

Пътуването им беше уточнено с Маурицио Почетино, но аржентинецът вече не е мениджър на отбора. Сега Бербо и аверите му се притесняват да не би посещението им в Тотнъм да пропадне след треньорската рокада.

Голмайстор №1 на националния отбор за всички времена е разговарял още снощи със свои познати, които продължават да работят в лондонския тим и с които се познава от престоя си на „Уайт Харт Лейн” в периода 2006 – 2008 година. Те обаче били категорични, че думата има новият треньор Жозе Моуриньо и за целта Бербо трябва да се свърже с него.

Наши източници уточниха, че Бербатов все още не е успял да намери телефонния номер на Специалния, за да разговаря с него. Но му била дадена дума, че ще получи координатите на португалеца съвсем скоро.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Митко се надявал, че няма да има проблем и стажът в крайна сметка ще се състои според предварителната уговорка.

„Всичко зависи от това, което ще му каже Моуриньо. Най-вероятно ще заминат за Лондон и то в уречения ден. Но той ще изчака да чуе това от самия Жозе”, прогнозират от обкръжението на бившия нападател.