Английската преса и днес продължава да акцентира върху бъдещето на звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Българинът остана извън групата на “червените дяволи” за финала с Барселона, което първа агенция БЛИЦ написа. След това съобщихме на нашите читатели, че Сър Алекс е споделил на Митко, че нещата не вървят и отиват към раздяла.

Таблоидът “Сън” излиза със заглавие “Чао, чао, Берба” и съобщава, че българинът ще напусне отбора през лятото. “Бербатов не се присъедини към своите съотборници на трибуните. Вместо това той се прибрал директно в автобуса на тима. Сега той е настроен да си търси отбор, в който ще може да бъде титуляр”, пише “Сън”.

Съотборникът му Нани е първият, който взима отношение по случая. “Това е един много тежък момент за Бербатов. Много му е трудно, но мениджърът взе своето решение, което също не беше лесно. Не знам какво е имал предвид Сър Алекс, но всички знаят, че Бербатов е фантастичен играч. Той вкара много голове за нас, завърши като голмайстор в първенството и аз бих искал той да остане и през следващия сезон. Не знам кои играчи ще дойдат, но най-важното е тези, които останат, да се борят за нас” заяви Нани пред “Дейли Мейл”. Изданието съобщава, че Сър Алекс вече се е прицелил и в нови попълнения в лицето на Лука Модрич и Ашли Йънг./БЛИЦ

untitled2.jpg