Димитър Бербатов получи остри критики след поредната загуба на Фулъм, този път с 0:3 от Ливърпул. Българинът изведе „котиджърс“ с капитанската лента, но игра слабо.

„Разхождащият се Бербатов изглежда все по-безнадежден“, е озаглавил анализа си за играта на българина и Фулъм журналистът от „Мирър“ Анди Дън. „Бербатов говори на своите съотборници само с езика на тялото си. И езикът на тялото на Бербатов е едно дълго мънкане. Срещу Ливърпул Бербатов бе много слаб. Неговите изпълнения бяха плачевни. Жестът с безпомощното вдигане на рамене говори изключително много“, добавя изданието.

„Твърде лесно обаче е Бербатов да бъде изкупителната жертва за слабото представяне на Фулъм. Нивото на неговия мързел обаче се забелязва, вдигнатите ръце с ръкавици го открояват от останалите. Странно обаче защо мениджърът на Фулъм даде капитанската лента на Бербатов“, се казва още в материала на „Мирър“.

„Бербатов беше заменен и потъна в якето като балон. Когато капитанът беше сменен дори не размениха погледи с Йол. И двамата са умни хора и знаят, че времето им във Фулъм е към своя край“, завършва журналистът от „Мирър“.

Медиите в Англия смятат, че Димитър Бербатов вече не се чувства щастлив във Фулъм и иска да напусне Лондон още през зимата. В последните няколко месеца постоянно се появяват информации за интерес към футболиста от Италия, Русия и Турция./БЛИЦ