Познайте къде се намира в момента Димитър Бербатов? Тук, в София. Митко се прибра късно снощи в България с лично нает чартър, разкриха достоверни източници на БЛИЦ от аерогарата.
 
Новината, че Бербо се е върнал, обиколи за отрицателно време футболното пространство, а БЛИЦ е първата агенция, която я публикува.
 
Това веднага породи слуховете, че нападателят и мениджърът му Емил Данчев ще пътуват до Турция, за да преговарят за трансфер. Или че представители на няколко видни турски клуба са пристигнали на крак в София, за да разговарят на четири очи с Бербатов.
 
Проверка на БЛИЦ установи, че истината е съвсем друга. Бербо се е върнал спешно поради две причини. Първата, за да се види с баща си по лични дела, които двамата са пожелали да запазят в пълна тайна. И втората – за да разговаря с Емил Данчев. Личният агент на Митко е трябвало да пътува за Лондон вчера заради предстоящия трансфер на нападателя, но му се наложило да остане в София. Поради тази причина Бербатов е предпочел той да си дойде.
 
Любопитното е, че утре на настоящия му тим Фулъм предстои мач за Купата на Англия в Норич. Митко обаче най-вероятно ще пропусне двубоя, тъй като едва ли ще се върне на Острова тази вечер.
 
Според сигурни източници на БЛИЦ Бербатов вече е решил да продължи кариерата си в Лондон.
 
“Той иска да остане там, а и интересът към него от лондонските отбори е налице. Става въпрос за Арсенал, Тотнъм и Челси. Венгер може и да отрича официално, но той на всяка цена държи да привлече Бербатов. Въпросът е от Фулъм да не му направят спънки”, заявиха информатори на БЛИЦ.