Димитър Бербатов прави каквото си поиска от 1981 година насам. Това е заключението на английски журналист, който е станал свидетел на случка на стадиона на Тотнъм по време на мача с Ливъпрул. Тимът на Юрген Клоп победи с 1:0, а бившият нападател на "шпорите" е бил на стадиона.

Алистър Голд от „football.london" разказа в социалната мрежа "Туитър" какво се е случило преди двубоя на стадиона.

"Димитър Бербатов все още е голям бунтар. Той влезе в медийното кафене на „шпорите“ 10 минути преди началото на мача с Ливърпул и потърси храна. 

Берба тръгна да взима едно руло, но мениджърът на кафенето се приближи до него и го попита къде му е медийния ваучер, какъвто имат всички журналисти. Един от колегите се опита да обясни на мениджъра кой всъщност е Бербатов и взе едно руло за себе си. Българският нападател небрежно също си взе едно и го пъхна в устата си, като остави половината от него да виси отвън. След това застана пред жената и я гледаше така сякаш искаше да я запита „какво ще направиш сега по въпроса?“.

Мениджърът не издържа и избухна в гняв, а Бербатов просто седеше на място, усмихваше се и поклащаше частта от рулото, която бе останала извън устата му. След това просто излезе от стаята. 

Димитър Бербатов прави каквото си иска от 1981 година“, разказа Голд.