Берое победи с убедителното 6:0 Розова долина (Казанлък) в двубой от 1/16-финалите за Купата на България. 

Берое поведе в резултата с гол в 19-ата минута. Даниел Генов центрира от корнер на втора греда в наказателното поле на домакините, където Мирослав Енчев засече топката с глава и я прати във вратата на Димитър Иванов (1:0).

Три минути след това Симеон Мечев центрира от корнер в наказателното поле на Розова долина, където вратарят Димитър Иванов излезе неразчетено, размина се с топката, която се удари в Георги Динков и влетя в мрежата на "розите" (2:0). Резултатът стана 3:0 в 36-ата минута. Даниел Генов вкара много красив гол с диагонален удар от дистанция той вкара топката в левия ъгъл на Димитър Иванов. 

Умар Камара преодоля защитник на Розова долина в 50-ата минута и навлезе в наказателното поле на домакините, но стреля слабо в ръцете на Димитър Иванов. Минута по-късно Даниел Генов пусна към Кукула на празна врата, но той се забави и не успя да играе с топката. 

Умар Камара бе изведен сам срещу Димитър Иванов в 52-ата минута, след което се опита да преодолее вратаря, но беше фаулиран. С последвалото изпълнение на дузпа се зае именно той и бе точен за 0:4.  Малко след това Камара изведе на празна врата Кукула, но той от няколко метра стреля над напречната греда в аут.

В 68-ата минута Умар Камара направи двойно подаване първо с Кукула, а след това с Даниел Генов, бе изведен сам срещу Димитър Иванов и реализира своето второ попадение в двубоя (5:0). 

Берое вкара шести гол в 76-ата минута, когато Даниел Генов подаде към Серкан Юсеин, който бе сам срещу вратаря на Розова долина и отблизо вкара топката в мрежата.

Розова долина - Берое 0:6
0:1 Енчев (19), 0:2 Динков (24), 0:3 Генов (36), 0:4 Камара (50'), 0:5 Камара (63'), 0:6 Юсеин (76')

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ДНЕШНИТЕ СРЕЩИ В ТУРНИРА - ТУК !!!