Берое приема днес Партизан (Белград, Сърбия) в юбилеен двубой по случай „100 години светът е Берое“. С контролната среща ще бъде и официалното отбелязване на вековната годишнина, с награждаване на заслужили футболисти и деятели, както и със специална тържествена програма.

Вратите на стадион „Берое“ ще отворят в 16 часа. От 18 часа ще започне и тържествената програма. Началото на двубоя Берое – Партизан е в емблематичния за клуба час 19:16. Контролата ще бъде излъчена директно в Beroe.bg. Клубната телевизия на Берое ще предава пряко от 18 часа празненствата в Стара Загора.

"Входът за стадиона ще бъде СВОБОДЕН. Уточняваме, че сезонните VIP карти НЯМА да важат. Във VIP зоната ще може да се влиза единствено със специални покани по случая и местата ще бъдат заети от гостите за двубоя. Съветваме всички зрители да дойдат без личните си автомобили с цел по-добра организация и създаване на нормални условия за достъп до съоръжението", информираха от клуба.

Снощи Валери Божинов, Иван Бандаловски и съотборниците им в Партизан проведоха тренировка на стадион "Берое" малко след пристигането в Стара Загора.

Със заповед на кмета на Община Стара Загора с номер 10-00-876 от 16 май 2016 г. се затварят за движение на личен транспорт, с изключение на живущите в района граждани, за времето от 16 часа до 21:30 часа следните улици:
* ул. „Августа Траяна“ от кръстовището с ул. „Отец Паисий“ в посока стадиона
* ул. „Спортна“ от кръстовището с ул. „Гоце Делчев“ в посока стаиона
* ул. Бончо Бонев в двете посоки.