Берое се наложи с 2:1 над втородивизионния Хебър в контролна среща, играна днес в Стара Загора. Гостите първи откриха резултата чрез Хамдиев, а „зелено-белите“ обърнаха развоя с две попадения на Конте.

Играта в началните минути бе равностойна, а гостите излязоха напред в 21-та минута, когато Законов центрира в пеналта, а там Хамдиев засече топката от въздуха и я прати в мрежата за 0:1.

Десет минути по-късно Конте намери Фал в пеналта, но нападателят не успя да прати кълбото в мрежата от непосредствена близост.

В 38-та минута Фал бе задържан в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Тодор Гочев бе отстранен за втори жълт картон, а Конте се разписа от бялата точка и изравни.

В добавеното време на първата част Кукула бе съборен в пеналта и Берое получи втора дузпа. С изпълнението този път се нагърби Макоута, но Любенов спаси удара.

През второто полувреме „зелено-белите“ бяха по-активния отбор и спечелиха заслужено. Победния гол падна в 64-та минута, когато Октавио предостави за Конте, а гвинеецът прати топката с хубав удар в далечния ъгъл.