Берое загуби с 0:2 от ЦСКА в първи полуфинал за Купата на България. Двубоят се игра почти пред пълен стадион в Стара Загора. Домакините играха много слабо и разочароваха феновете, които очакваха по-добро представяне и дори спечелване на трофея навръх 100-годишнината.

След мача по-крайните привърженици на Берое побесняха и строиха футболистите за гневни слова. Полиция бе обградила насъбралите се ултраси и играчи. Футболистите на Хубчев бяха принудени да слушат какво ли не заради трагичната си игра.

"Приемаме да паднем, но да паднем със зъби. Как ще паднем от аматьори от "В" група, вие нормални ли сте?!", крещяха феновете. "Продумайте, бе, кажете нещо", призоваваха привържениците, а играчите стояха безмълвно и не обелваха дума.

"Искаме да ги изядете в София, иначе няма да стъпим на стадиона. Отделяме си от заплатите, за да ви подкрепяме навсякъде, а вие не показвате никакъв хъс. Нека ни бият, но ние да покажем поне малко желание. Не показахме нищо. Не искаме обяснения, искаме само в София да изорете терена. Това е единственият шанс да забравим тази подигравка. Вие ни върнахте в годините на Банев, подигравате се с нас", гневяха се феновете.

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!