Треньорът на Берое Ферарио Спасов изрази задоволство от представянето на тима си, въпреки че беше записана домакинска загуба с 0:1 от ЦСКА в мач от 21 кръг на Първа лига.

„Получи се зрелищен мач, въпреки че ние загубихме. През втората част получихме гол в момент, в който бяхме в подем. Изиграхме мача правилно. Предложихме повече агресия, повече дух, въпреки че ситуациите пред нашата врата бяха повече. До края не се знаеше как ще завърши мача. Когато ЦСКА се огъна и ние имахме превес, получихме гол след миг не внимание. Тежко е да загубиш в последните минути. Доволен съм от поведението. Има още какво да работим”, обяви Спасов.

„Ние показахме, че се развиваме в правилна посока. Ние можем да победим всеки от предстоящите съперници, а може и да не успеем. Важното е да сме с вдигнати глави. Въпрос на време е да заприличаме на отбор, с който всички ще се съобразяват. Истината е че ЦСКА разполага с много класни футболисти. Ще създават проблеми на всичките си съперници”, допълни треньорът на Берое.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига