ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Старозагорец може да застане начело на Берое. Ръководството на клуба веднага е получило няколко предложения за заместник на напусналия Петър Хубчев и само е набелязало такива, но засега няма да избърза с решението. 

Сред най-обсъжданите имена e било това на Живко Желев, пише "Тема Спорт". Роденият в Стара Загора 43-годишен бивш национал в момента е помощник-треньор на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА, а преди това 6 години беше начело на Литекс. Бил е наставник и на другия тим под Аязмото – Верея.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В периода 1995-1996 г. Желев има 3 мача за първия отбор на Берое, преди да бъде привлечен от "оранжевите", за които записва над 200 двубоя в кариерата си.

Очаква се в следващите дни шефовете на Берое да проведат разговори с колегите си от ЦСКА, които няма да правят спънки, ако се стигне до избора Желев да поеме "зелените".

Обсъждани са още няколко имена, но на този етап това на бившия национал надделявало. Опция за овакантения пост е и Николай Киров-Белия, който за последно води ЦСКА 1948. Той на няколко пъти е бил сред спряганите и обсъждани за поста под Аязмото, но така и не се е стигало до договор с него.

От 2019-а насам, след напускането на Александър Томаш, начело на Берое бяха Димитър Димитров, Петър Колев и Петър Хубчев. Херо и сега е спряган за завръщане в Стара Загора.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
  
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК