Треньорът на Берое Димитър Димитров каза след равенството 0:0 с Монтана, че умората у футболистите му заради натоварената програма си е казала думата. "Монтана игра изключително силно на втория етаж. Червеният картон попречи на нашия отбор, тъй като гостите се прибраха по-дълбоко. Ако бяхме 11 на 11, щяхме да имаме повече положения", каза Херо.

"Започнахме с флангови атаки. Но с тези центрирания не намерихме точния начин и да бъдем разнообразни. Не поехме риска да играем един на един. Трябва да отчетем, че за 13 дни играем 5 мача. За отбор, който не е подготвен е трудно. Умората си каза думата. Фуртадо и Фал също ги нямаше. Това не го казвам като оправдание. Не можахме да намерим решението. Алун Фал има разкъсване на връзка, ще отсъства един-два месеца", добави треньорът на Берое. 

"Джунейт Али го смених, за да не прегори. Исках да го предпазя от втори жълт картон", каза Димитров.

"Трудна, тежка година. Пандемията обърка плановете, подготовките. Но това е, просто късмет", добави Херо.

Той коментира и скандала от мача с Царско село. "Влязох и помолих за обективно съдийство. Не разбрах какво лошо съм направил. А един президент дето псува цял мач (б.р. - Стойне Манолов), това не е за наказание", каза още Димитров.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството