Треньорът на Берое Димитър Димитров бе изключително разочарован след загубата от Етър с 1:2 в Стара Загора в мача от 23-ия кръг на efbet Лига.

„Допускането на такива голове от статични положения не е за първи път при нас – липса на концентрация, неправилно позициониране. Имахме 100-процентови положения до първия гол. През първото полувреме отстъпвахме в агресивността. През втората част променихме поведението, имахме шансове, но реализацията беше проблем. За мен е ненормално да допуснем гол като втория. Допуснахме неприятна загуба, която не смятахме, че може да се случи. Във футбола го има това нещо. Не остава друго освен да се мъчим да осигурим първо класирането ни в шестицата и да променим своето поведение. Някои хора ме разочароваха със своите нагласи и настройки за игра. Това са мои изводи, които трябва да си правя в бъдеще“, сподели Димитров след мача.

„Ако има момент на подценяване, вината си е в нас. Загубихме много точки от отборите във втората половина. Има изравняване на силите на отборите. Започваме да играем, когато допуснем гол и е трудно да реагираш. Вината си е наша. Допускаме лесно голове и пропускаме изключително много. Нямаме класата и нивото, което мислех, че трябва да покажем. Максимума не е изстискан. Основната вина явно е при нас треньорите. Резултатът е лош за нас и сме длъжни да намерим изход в оставащите срещи, които имаме“, добави Херо.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството