Треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо нападна шефа на съдиите Костадин Гергинов след загубата на своя тим с 4:1 от Лудогорец. Херо разкри, че отношението към тима му в последните срещи е обидно и призна, че е обмислял възможността да си тръгне зарад поведението на реферите.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Резултатът е доста изразителен, но на фона на играта не заслужавахме такава загуба. Мачът беше равностоен в голяма част от времето. В края на първото полувреме чисто положение на Макоута, в началото на второто чисто на Лебон, можеше да се развие по друг начин срещата, въпреки съдийството", заяви треньорът на заралии. 

"Това е четвърти пореден мач, в който съдиите са срещу нас. Искам да попитам Костадин Гергинов. Разбрах, че във всеки един отбор имало човек, който отговаря за съдиите. Да го питам при нас кой е този човек, защото явно не си върши работата. Когато има такива хора те с кого влизат в контакт? Да ги научим тези неща. Това, което става срещу Берое, е обидно", каза Херо. 

"До втория гол играхме добре, но разберете с такова съдийство няма как да се играе. Минаха футболисти на Лудогорец и ми казаха, че съдийството е срамно.

Темата с оставката няма да я коментирам. Каквото съм имал да кажа, съм го казал на нашите ръководители. Обиден съм от отношението на БФС и съдиите към нас. Има обективни причини да стигнем до това ниво, но няма да се оправдавам. Дали оставам или не - нещата са между мен и ръководството. Аз уважавам феновете на Берое. Това е отбор с традиции и слава, не може така да се отнасят с него", каза още Димитров. 

"Карлос Охене повече няма да е част от нашия отбор. Червеният картон при него е рецидив. Още преди аз да дойда тук. Не се притеснявам от тежките мачове, а от съдийството. Когато отборите са в равни условия, такова съдийство накланя везните", завърши Херо.  

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството