Берое представи новия си треньор - Димитър Димитров. На специалната пресконференция Херо обяви, че не е магьосник, за да промени мигновено нещата в клуба и допълни, че е очаквал през този сезон Берое да е хитът в първенството.

“За мен е огромна чест да поема Берое. Един уважаван клуб, с история. Един от най-футболните градове на България. През годините съм имал и други предложения от Берое. Тогава не се получи. Не очаквайте чудеса в началото. Няма такива магьосници, които да обърнат нещата на 360 градуса. Ще работя със сърце и душа. Берое, на базата и възможностите които има, не е на мястото си”, коментира Херо в началото, след което обяви своя щаб.

“Петър Колев, Георги Чиликов плюс Данчо Господинов, който ще бъде треньор на вратарите. Може да има и други хора, които ще бъдат споделени постфактум”, разясни Димитров.

“Ще се опитаме с победи да вдигнем настроението и тонуса на отбора. Минималната ни цел е влизане в шестицата. Изостанали сме от водещите отбори в точките, но ще се опитаме да скъсим дистанцията."

"Какво ме накара да приема поста?! Накараха ме базата и условията в Берое. Това е една от най-добрите бази, с тази на Лудогорец. И публиката, която е изключително важен фактор, която е налице. Публиката винаги има право, тя не трябва да се коментира. Вярвам, че ще имаме успехи."

"Ще се опитам да намеря баланса в нашия отбор. Като погледнем статистиката - имаме само победи и загуби, залитаме от едната до другата страна. От зимата ще преценявам какво е нужно на този отбор."

"Берое има добър потенциал. Ако трябва да бъда честен, очаквах през тази година Берое да е хит. Това да е най-силната година на Берое. Изненадан съм, че не се получи това надграждане", коментира Херо.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020