Треньорът на Берое Пламен Липенски изрази категоричното мнение, че съдията Стефан Павлов е виновен за загубата на тима му с 0:1 от Черно море във Варна. Навършващият 100 години днес клуб от Стара Загора пуска жалба срещу срещу съдийството след двубоя от 32-ия кръг на "А" група.

"Супер съм доволен, поздравих момчетата си. Единствено не съм доволен от протестите им срещу съдията. Загубихме, но аз съм много доволен от момчетата", каза Липенски пред Диема Спорт 2.

"В момента подаваме жалба. Това не се трае вече. И предния мач имаше абсолютна дузпа в Стара Загора, преди това в Монтана. И от желязо да си, и от стомана, не може да го издържиш. Не може един непрофесионалист да се подиграва с нас, с нашия труд, това, за което работим цяла седмица ние. 100% дузпа имаше, и не само това, имаше още много ситуации. Самите футболисти на Черно море казаха, че този съдия не знае къде се намира днес. Не може един непрофесионалист да се подиграва с труда на тези професионалисти", ядосан е треньорът.

"Когато царят пердаши майка ви, няма на кого да се оплачете. Но не може така", допълни Липенски.

"Аз не искам да се оправдавам. Честитя победата на Варна, на моя добър приятел Кольо Спасов. Аз им казах, че ще е битка, мач на нерви. В тези условия няма как да се играе футбол. Водна топка, битка, психическа устойчивост", продължи спецът.

"Твърдо оставам в Берое. Тук е моето бъдеще. Който и да е старши треньор, аз трябва да дам своя максимум да помагам на Берое. Все още с никого не съм говорил, и никой не е говорил с мен", обясни Липенски за вероятността Александър Димитров да поеме Берое.

"На феновете пожелавам да са живи и здрави и винаги да си подкрепят любимия отбор. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме с победа днес. За мен Берое е целият ми живот", завърши Липенски.

 

 

 

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!