"Берое има добър отбор и се надяваме в края на сезона да бъдем поне сред първите три в крайното класиране". Това коментира в интервю за "Хоризонт" Мартин Камбуров. Голмайсторът на Берое е амбициран да продължи да бележи, а тимът на Александър Томаш да печели мачовете си. 

От началото на новото първенство Камбуров има три гола на сметката си, а Берое е в серия от три поредни победи. В петък от 18:00 часа старозагорци гостуват на един от новаците във футболния ни елит - Царско село.

"Не делим отборите на силни или слаби. Срещу всеки един от тях дават по три точки за победа. Отборът на Царско село е съставен от млади, но и опитни футболисти. Не се заблуждаваме, че ще ни е лесно срещу тях, но искаме да продължим с доброто си представяне и ще гоним трите точки", каза Камбуров. 

38-годишният голмайстор уточни, че няма проблеми с Александър Томаш, който го оставя понякога и на резервната скамейка на Берое. "Още като дойдох в Берое, разговарях с Томаш и той ми обясни какво ще изисква от мен. Важното е да бъда от полза на Берое. Чувствам се здрав и във форма и се надявам, когато съм на терена, да помагам. Имам цели, които съм си поставил и си пожелавам да съм здрав и да ги постигна", добави Мартин Камбуров.

До момента той е отбелязал 222 гола във футболния ни елит, а начело с 253 продължава да е Петър Жеков. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020