Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо искал да освободи крилото Педро Еуженио. Това се е случило малко след идването на специалиста, който замени на поста Александър Томаш. Все пак ръководството на клуба е разговаряло с Херо и той е дал шанс на Еуженио. 

Португалецът е подобрил представянето си, но в последния мач отново е попаднал в черния списък на Димитров, пише "Тема Спорт". Крилото си изкара червен картон при загубата от Ботев (Пловдив) и ще пропусне домакинството на Царско село в следващия кръг. Така за Педро Еуженио годината приключи по-рано. Както е известно, след отпадането на Берое от ЦСКА 1948 за Купата на България Херо се изказа остро срещу някои от чужденците в тима и се закани да развърти метлата.

Почти сигурно клубът ще се раздели с централния защитник Ерол Алкан. Той не попадна в групата за двубоя с "канарчетата", въпреки че е здрав. Засега Рубен Бригидо все още е на кантар. Яя Меледже също може да последва Алкан. 

Както е известно, новият наставник на Берое вече освободи един иностранец - Вандерсон. Очаква се през зимната пауза Димитър Димитров да направи по-мащабна селекция от необходимото, тъй като разполага с доста ограничен ресурс.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020