Треньорът на Берое Петър Колев разкритикува съдиите след равенството 1:1 с Пирин при подновяването на шампионата след паузата на националните отбори.

"Смятам, че трябва да съжаляваме. Влязохме малко по-трудно в мача. След 20-ата минута мисля, че бяхме доминиращият отбор на терена. За жалост не можахме да затворим мача с още един гол и да гледаме по-спокойно до края. Плод на случайността или на две наши грешки беше голът, който получихме, утре ще анализираме. Днес играчите работиха много, стараха се, но за жалост завършващият ни удар отново ни убягва. Продължаваме да работим и гледаме напред. Има такива моменти, в които играеш по-добре, но не можеш да победиш. Имах информация с каква система ще излязат. През първата част не успяхме по фланговете да дадем необходимата ширината. В момента, в който трябваше да променим нашата система, за да потърсим нещо друго, противникът заигра с двама нападатели и не беше удачно", сподели Колев след мача. 

"Успяхме да създадем ситуации, но не ги реализирахме. Специално в днешния мач решението беше главно от фланговете. Накрая на първото полувреме и в началото на второто имахме добър контрол пред наказателното поле на противника. Днес не ми се понравиха част от отсъжданията. Спестени неща, спорни безумни отсъждания. Не знам защо в мач, който нищо не решава, защо е необходимо? Това влияе на ритъма на играта. Помага на отбора, който повече се защитава", добави наставникът на тима от Стара Загора.