Треньорът на Берое - Петър Колев остана доволен от успеха на тима с 2:1 над Славия. 

"Ключовото беше това, че играчите положиха максимално усилия. Успяхме да бъдем по-активни и да създадем повече ситуации, но отново след един удар в нашата врата получихме гол. Това се получава изключително често. Ако играчите не бяха останали психически стабилни, щяхме да загубим точки и този мач. Радвам се все пак за отговора, който се получи и им благодаря", заяви Колев след двубоя. 

"Реагирахме добре, във Варна бе съвсем различен мач. И днес имах опасения, че няма да влезем много добре. Трябваше да бъдем внимателни в защита, Славия е добър на контраатака. Мисля, че се справихме, не допуснахме кой знае колко положения. Имаше лек асинхрон в централните защитници и от тази грешка получихме гол. Имахме ситуации, с които да сме по-спокойни докрая, но това е. Няма лесни мачове, независимо с кого играеш. Борбата за Топ 6 тепърва започва." 

"В няколко от гостуванията ни загубихме точки от съвсем различни фактори от игровия. Днес наблюдавах играта на Ботев Вр, ще бъде доста трудно, но ние сме по-стойностният отбор. Ще направим всичко възможно да победим." 

"Предлагам да спрем да спекулираме по тази тема. Ние сме говорили с ръководството, това са си неща между нас. Аз съм възхитен от него. Изключителен лидер, който трудно ще заменим", завърши специалистът.