Треньорът на Берое Димитър Димитров ще поднови договора си с клуба, научи БЛИЦ. Специалистът от Бургас е казал "да" на ръководството на "зелените", след като му е предложено да парафира нов контракт. 

Същото ще направят и асистентите му Георги Чиликов, Петър Колев, Йордан Господинов и Пламен Липенски. Условията по новите договори на треньорите вече са уточнени и предстои те да поставят подписите си до няколко дни.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Настоящият договор на Херо е до края на сезона. Ръководството на Берое е много доволно от работата на 61-годишния Димитров, който се стреми да класира заралии в евротурнирите. Преди подновяването на първенството в еfbet Лига Берое е пети в класирането с 28 точки, само на една зад четвъртия Арда и с 5 по-малко от Локомотив (Пловдив) и ЦСКА.  

Херо застана начело на тима от Стара Загора през октомври 2019 година.

Утре Берое гостува на Ботев (Враца) от 12:30 часа. Преди двубоя стана ясно, че при заралии се завръща Мартин Камбуров. 

"Нападателят Мартин Камбуров подписа договор с Берое и отново ще носи зелено-бялата фланелка. Днес той разтрогна договора си с ЦСКА 1948 и е привлечен със свободен трансфер. Камбуров има 48 попадения с екипа на Берое и 246 в родния елит. Очаква се голмайсторът да бъде в групата на тима за гостуването на Ботев (Враца) утре", написаха от Берое на сайта си.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021