Националният селекционер Ивайло Петев е навиван да поеме Берое, научи за изненадващия вариант БЛИЦ СПОРТ. Това е най-горещият слух, който се разнася в последните часове в Стара Загора.

От вчера Берое е без треньор след раздялата с Петър Хубчев, която дойде заради домакинската загуба с 0:2 от ЦСКА в първата среща от полуфиналите за Купата на България.

Вече стана ясно, че Красимир Балъков и Димитър Васев са сред вариантите за нов треньор на вицешампионите. Клубните шефове обаче първо се свързали с Петев, довериха информаторите на БЛИЦ СПОРТ.

Идеята била 40-годишният специалист да бъде начело едновременно на националите и Берое.

Треньорът, който изведе Лудогорец до първите две шампионски титли за клуба, обаче не бил склонен веднага да заеме поста на Хубчев. Желанието на Петев е да оглави Берое от лятото, а освен това не знаел и какво ще е мнението на шефовете в БФС. Под Аязмото обаче спешно търсят треньор и едва ли ще чакат до лятото. Вчера босът Илко Русев обяви, че до два-три дни Берое ще има нов наставник.

При това положение шефовете на клуба от Стара Загора се очаква да се насочат към Васев, с когото разговорите продължават, съобщиха още източниците ни.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!