Бронзовият медалист от последния сезон в "А" група Берое вече може да се похвали с ново ръководство. Съставът на новия Съвет на директорите беше внесен за вписване в Търговския регистър, разбра БЛИЦ СПОРТ.

В ръководството на Берое има изненада и тя е свързана с Диян Димитров. Общинският съветник и член на Съвета на директорите на ТЕЦ "Марица Изток 2" в крайна сметка отпада от Съвета на директорите на футболния клуб. Мястото на Димитров се заема от Михаил Боиндруков. Последният беше и преди време в ръководното тяло на клуба.

Припомняме, че при раздялата с Петър Хубчев в началото на април, от Берое анонсираха промените. Председателят на Съвета на директорите Илко Русев съобщи за влизането на Диян Димитров и Красимира Чахова. За разлика от общинския съвет, бившата лекоатлетка и настоящ заместник-кмет на Стара Загора остава в ръководството на Берое. В него отново се връща Михаил Боиндруков, който е бивш председател на сдружението "Берое завинаги", което управляваше клуба преди държавната фирма да изкупи всички акции.

Както беше анонсирано, в Съвета на директорите остава Наско Шилигарски и влиза още Димитър Хаджиев - представителят на Националния фенклуб на "Берое". Мандатът на ръководното тяло на Берое е 3 години.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

  Крайното класиране, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!