Треньорът на Берое Александър Димитров коментира вероятността в клуба да се върне звездата Жуниор Мапуку, който преди време си тръгна със скандал от Стара Загора. "Вижте, аз не мога да адмирирам това, че ще напуснеш клуба със скандал и после ще искаш да се връщаш. Не го разбирам. Да, има качества, но аз поговорих с някои от състезателите, за да разбера как се е държал в съблекалнията, как се е държал в тренировъчния процес и това, което чух мен не ме задоволява. Като качества не споря – бил е добър футболист, но не е важно какъв си бил, а какъв си. Пожелавам му успех. Да, ще търсим нови попълнения. В тази контрола видях някои неща, които не ми харесват. Ще търсим нови хора, но не много. Колкото за Мапуку – никога не е стоял на дневен ред", каза Димитров.

"С оглед на това, че за 60 минути вкарахме само един гол мисля, че можем да засилим офанзивната мощ на отбора. Имаме нужда", коментира треньорът на Берое след равенството

"Стивън Петков тренира с нас, защото договорът му изтича догодина, но или ще го преотстъпим, или ще разтрогнем. Не ми влиза в плановете чисто по спортно-технически причини", добави Сашо Димитров.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2016