Спортно-техническият директор на Берое Валентин Грудев каза след победата с 2:0 над Славия, че работата на Александър Томаш и екипа му ще даде резултат.

"Важен мач. Славия e един много стойностен отбор. С последните срещи показаха, че имат желание да се борят за шестицата, но се видя, че нашето желание да бъдем там беше много по-силно. Агресията, с която отговорихме и положенията, които създадохме няма как да ни карат да бъдем недоволни. Смятам, че предстоят по-добри мачове", каза Грудев. 

"Благодаря на публиката, която даде тласък и увереност на играчите, че този мач трябва най-накрая да постигнем домакинска победа, която бе нужна. Тя ще помогне и да дадем по-добър старт в първата шестица", убеден е шефът в Берое.

"Аз съм сигурен, че след добрата работа, която Томаш и екипа му всеки ден показват, работят и разучават, ще даде резултат. Със себераздаването на играчите и в мачовете и в трениовъчния процес рано или късно и като домакини ще започнем да играем и взимаме победи с лекота", добави Грудев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма