Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира ситуацията около старши треньора Александър Томаш и възможно ли е той да бъде сменен при загуба от ЦСКА. Мачът е от 20:30 часа днес. Старозагорци са в лоша серия и се заговори, че специалистът може да изхвърчи при поредно поражение.

"Всеки треньор, когато поеме отбор с амбиции, би следвало да се притеснява за поста си постоянно. Томаш е от този тип хора, които си изпълняват задълженията и си следват пътя на развитие. Аз, като спортен директор, смятам, че въпросът за смяна на треньора не стои на дневен ред", каза пред "Тема спорт" Валентин Грудев. 

"Но, разбира се, всичко зависи от резултатите. Добър резултат срещу ЦСКА ще даде нужното спокойствие, най-вече на нашите фенове. Мисля, че Берое има сили да излезе от тази криза. Добър резултат означава да не загубим. Щом в последните четири шампионатни мача имаме три загуби, да кажем, че има спад, да не го наричаме "криза". Но не е нормално да допуснем толкова загуби. Хубавото нещо е, че разликата в точките в челото не е голяма и при една-две победи бързо може да се съкрати", добави Грудев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ