Последното лятно попълнение на ЦСКА Томи Юрич няма да вземе участие в двубоя с Берое в неделя. Нападателят все още не е в необходимата кондиция и Люпко Петрович няма намерение да го включва в групата от 18 състезатели. Австралиецът най-вероятно ще тренира с отбора, както бе за визитата на Ботев (Пловдив), но ще гледа двубоя от трибуните, пише "Тема Спорт".

Нападателят работи по индивидуална програма, чрез която трябва да навакса голямото си изоставане в кондиционно отношение. През 2019-а той е играл само веднъж в официален двубой. Преди това е страдал от тежка контузия, която е допълнителна причина ЦСКА да не бърза с включването му в игра.

Юрич парафира с "армейците" точно преди месец - на 27 август. В най-добрия случай той ще направи дебют срещу Витоша (Бистрица) на 5 октомври. Таранът със сигурност ще вземе участие в контролата с Пирин (Благоевград) в паузата за националните отбори. По предварителни разговори спарингът ще е на 11 или 12 октомври в Благоевград, но все още не е официално потвърден.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020