"Взехме решение да се разделим с голям брой от футболистите. Решихме да започнем новия шампионат и с нов треньорски екип. Предстои доста работа. Няма да е лесно. Предстои много важна селекция, която ще бъде важна за представянето на отбора", коментира председателят на Борда на директорите на Берое Илко Русев при представянето на новия треньор Александър Томаш. 

"Изминалият сезон за Берое бе крайно незадоволителен като резултати и игра. След обстоен анализ направихме изводи и трябваше да направим промени", каза шефът на клуба. 

"Желаем да бъдем по-предпазливи и доста внимателни относно селекцията, която искаме да направим. Голямото ни желание е да направим отбор, който да играе добър футбол. С този футбол Берое да заслужи мястото си в челото на класирането. Сигурно ще трябва време, но е хубаво, ако може да го съкратим. Спряхме се на този треньорски екип. Разговорите с Томаш бяха много положителни. Ще направим всичко възможно, за да постигнем успехите, които желаем. Искам да благодаря, че се съгласиха да водят Берое. Всичко, което зависи от нас като ръководство ще бъде направено. Отборът трябва да има нов облик", добави Илко Русев.