Шефът на Берое Илко Русев предупреди Спас Делев, че не може да напусне клуба, когато си поиска. Както е известно, нападателят е недолюбван от местните фенове, като се надява да си намери нов отбор, въпреки че има договор за още година.

"Спас Делев има договор с Берое за още една година. В медиите тръгна информация за напрежение. Искам да заявя категорично, че не може кой когато поиска да си тръгне от един клуб. Всеки ден водя разговори по тази тема с юристи, които работят в двете страни в момента. Как ще се развият нещата - не искам да прогнозирам. По какъв начин той евентуално ще си тръгне или ще се върне, и аз не мога да кажа в момента. Не може обаче всеки да се отказва, когато пожелае, и да си тръгва", коментира Илко Русев при представянето на новия треньор на Берое Александър Димитров.

"С Наско Зехиров не знам да има някакъв проблем. Той получи контузия в края на миналия шампионат и още не е напълно готов, за да започне подоготвка. Той си е с договор. Доста четох преди месец как отива в този или онзи отбор. Няма как да влизаме в диалогов режим с медиите, когато допускат грешки. На Станислав Костов договора с Берое изтече", добави Русев.