Треньорът на Берое Александър Томаш беше много ядосан след загубата с 1:3 от новака Арда (Кърдажли) в мача им от третия кръг на efbet Лига. Тимът от Стара Загора поведе в Пловдив, а с човек по-малко пропусна чисти голови положения и допусна пълен обрат в края.

"Бесен съм, втори мач. Футболът е игра на голове. Тръгнахме отлично, контролирахме нещата, елементарни грешки, трябва и късмет. Днес поведохме, имахме ситуации за втори гол, второто полувреме бяхме по-добрият отбор, но трябва да се отбележи гол", коментира Томаш след мача на стадион „Локомотив“ в Пловдив.

"До гола нямам забележки, червеният картон няма да го коментирам сега. С работа ще се оправят нещата, по-голямата вина сигурно е в мен, но тези положения трябва да се вкарват. Трябват ни вече победи. Отборът играе по начина, по който искам, а без ситуация ни вкарват гол. Бесен съм. Знаем какво искаме, доволен съм от играта, имахме и ситуации, но не реализираме, психологическото предимство отива на другата страна. Елементарни грешки два поредни мача от един и същ човек", добави наставникът на заралии.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020