Наставникът на Берое Александър Томаш коментира равенството 1:1 с Лудогорец. "Наистина, особено в началото, проведохме мача по начина, по който искахме. Имахме ситуации за гол, не успяхме да отбележим още попаденич”, коментира Томаш пред Диема Спорт.

„С течение на времето Лудогорец наложи своя стил и начин на игра. Това идва да покаже, че има да работим още много. Тук е моментът да благодаря на публиката, която ни помогна много. Адмирации за желанието, старанието, амбицията, себераздаването на момчетата. Дали можехме да победим? Има още много да работим, но това е една добра основа. Тези желание и амбиция, подплатени с футболните качества на тези момчета, каквито те несъмнено имат, могат да ни превърнат в отбора, който аз искам да виждам”, каза треньорът на Берое.

"Не мога да се сърдя на момчетата за получения гол. През цялата седмица това говорихме, че играчите на Лудогорец са ментално готови за дребните детайли, които решават един мач. Опитахме да неутрализираме силните им страни, но закъснявахме при фланговите атаки. Техният краен защитник успяваше да се включи дълбоко зад линията на защитата ни. Неутрализирахме обаче други техни много силни страни, като на свой ред ги затруднихме дали с човека между тяхната двойка опорни халфове или с връщанията назад на Мартин Камбуров. В много тежки ситуации за тях те успяваха да излязат със самочувствие и класа. Това показва, че ни предстои дълъг път", добави младият специалист.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019