Наставникът на Берое Александър Томаш, който за пореден път се изложи, обяви, че е бесен от представянето на футболистите си срещу Ботев в Пловдив. Тимът от Стара Загора катастрофира в Коматево, допускайки срамна загуба с 1:4

"Каквото и да кажа сега, ще изглежда смешно. Няма смисъл от оправдания. Всичко се обърка. Само едно съм убеден - феновете и собствениците не заслужават такова нещо. Каквото и да кажа, ще излезе като оправдание. Не съм човек, който се оправдава. Утре мога да анализирам по-добре, защото трябва да си свърша работата. Игрово - беше срамно. Това беше най-слабият ни мач", каза Томаш.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Много неща можем да направим аз и екипът. Както ние трябва да го направим, така и някои футболисти трябва да се замислят и да поемат по-голяма отговорност. Бесен съм. Не може да има за една седмица такава голяма промяна. Ако категоричната победа с 6:0 над Верея ни е главозамаял, жалко за мен и екипа. Не вярвам да е така", продължи треньорът на Берое.

"Игровото поведение, индивидуалното поведение на всеки един футболист беше меко казано... Трябва да променим много неща и в следващия мач да изглеждаме така, както можем да изглеждаме", добави Томаш.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019