Треньорът на Берое Александър Томаш говори след успеха над Левски с 2:1 в срещата от 20-ия кръг в Първа лига.

„Победите са хубаво нещо. Казах и на футболистите – не се притесняваме от провала. Тези момчета опитват всеки ден. Това е изцяло благодарение на тях – всичко е на основата на характер, на амбиция. Благодарение на тях е всичко. Винаги съм вярвал. Винаги съм вярвал на тези футболисти, които са тук“, започна Томаш.

„След 20-ата минута изцяло искахме да объркаме Левски. Играхме без типични крила. Наситихме средата на терена. Играхме високо. Получиха се много красиви неща. Доста технически брак обаче имахме в някои ситуации. Знам, че тези играчи могат, защото гледам как тренират“, добави той.

„Всяка приказа за Камбуров е излишна. Откакто е в Берое, той не е изпускал тренировка. Начин на хранен – перфектен. Той се пали вътре. Така трябва. Но не е само той. Всеки един. Но имахме и липса на късмет в някои мачове“.

„Левски бяха стандартният Левски – можеш да го анализираш. Дълги топки, играта през Обертан. Днес разчупихме малко нещата. Ние имаме в съблекалнята едни истински мъже. Победата бе постигната с дребни детайли вътре, чисто тактически. Сега ще празнуваме. Ще починем, след това ще погледнем напред", завърши треньорът на Берое.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019