Треньорът на Берое Александър Томаш коментира победата с 3:0 над Созопол в първата контрола от зимната подготовка. Един от головете в мача реализира каращият проби Астор Килези.

„Тренировка за нас и за Созопол. Да им благодарим, че дойдоха. Като динамика, желание и старание съм доволен. Мисля, че тази контрола беше много по-добре отколкото лятото първата контрола. Вижда се позиционирането, вижда се движението. Имаше грешки и технически брак и при някои от малките и в подготвителния район. Като цяло положително и съм доволен“, каза Томаш.

„Пред младите футболисти предстои много работа и те го знаят. В изграждането на атаката трябва да заемат едни позиции, в момента на атаката трябва да извършват определена работа и когато се защитаваме да заемат съвсем други позиции. Трудно, но ще се случат нещата“, допълни той.

„Килези е школуван футболист, но много трябва, за да ме впечатли. Имам много забележки особено във фаза защита. Аз съм наясно в главата си дали ще пътува с нас, но искам да проведа един разговор с него“, обясни специалистът.

„Надявам се да има нови футболисти преди да заминем за Турция, но ако не се случи, то там задължително ще привлечем двама души на проби. Спекулации няма да коментирам, както и неща от пресата. Нека тези спекулации за футболисти, които не сме взели също да си останат там“, добави Томаш.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018